Kylmäpihlajan majakka on Facebookissa / Lighthouse in Facebookenglishwebcam

VIERASVENESATAMA

Kylmäpihlajan Majakkasaarella on suojaisa satama-allas, jossa on paikkoja sekä poiju- että kylkikiinnityksellä. Satama-altaan syväys on 4m. Pienemmän syväyksen veneille tarkoitettu pienvenelaituri sijaitsee aallonmurtajasta sisääntultaessa heti vasemmalla.
Lue lisää majakkasaaresta >

MAKSUT

Päiväkiinnittyminen on ilmaista. Yöpymisestä veloitamme 28 €/yö venekunnalta. Hintaan sisältyy sähkö ja mahdollisuus käyttää suihkua, sekä wc:tä. Keräämällä leimoja satamapassiin saat kuudennen yön ilmaiseksi. Maksaessasi laiturimaksun, saat ohjeet suihku- ja wc-tiloista, sekä laituripassin. Yöpyvien veneilijöiden wc ja suihkutilat sijaitsevat majakan pohjakerroksessa. Wc:t myös rantasaunassa / huoltorakennuksessa. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Saunominen majakan saunassa yleisillä saunavuoroilla 10€ / hlö. Miehille ja naisille omat vuorot.
Majoittuessa yksityinen saunavuoro 38 € / 50min majakan saunassa (max. 6 hlö:ä). Yksityisvuorot varataan saareen saavuttaessa.

Saunominen rantasaunassa yleisillä saunavuoroilla 10€ / hlö. Miehille ja naisille omat vuorot.
Majoittuessa yksityinen saunavuoro 50 € / 50min (max. 6 hlö:ä). Yksityisvuorot varataan hotelliin saavuttaessa.

2020 valmistunut sauna, pukuhuone ja suihkutilat.

SAAREN PALVELUT

Sataman yhteydessä on myös rantakahvila ja matkamuistomyymälä. Kesäsesongin aikaan majakan ravintola on avoinna aamusta iltamyöhään.
Lue lisää kahvilasta ja ravintolasta >

Saarella on myös tilaussaunoja sekä kylpytynnyreitä.
Lue lisää >

KYLMÄPIHLAJAN MAJAKKASAARI

Kylmäpihlaja on uloin Rauman edustan isoista saarista. Sinne rakennettiin vuosina 1952-1953 yhdistetty majakka ja luotsiasema. Tämä monitoimirakennnus korvasi Rauman majakkalaivan, joka siirrettiin Kemin edustalle. Kylmäpihlajan tornissa ja siipirakennuksessa oli tuolloin tilat yhteensä 12 luotsille, kahdeksalle kutterinhoitajalle ja kahdelle majakkamiehelle.

KYLMÄPIHLAJAN MAJAKKA

Jykevä nelikulmainen majakkatorni katorni kohoaa 31 m perustansa yläpuolelle ja 36 m merenpinnasta. Siinä on 12 kerrosta ja 104 porrasaskelmaa. Majakan valon kantamaa on tiputettu entisestä 27 meripeninkulmasta 17 meripeninkulmaan. Nykyisin majakka on matkailukäytössä. Se on Rauman Kaupungin omistuksessa, mutta siellä toimii itsenäinen yrittäjä - West Coast Seaservice Oy.


LAIVAYHTEYS SAARELLE

Rauman Saaristokuljetuksen reittiliikenteellä pääset kätevästi Kylmäpihlajalle. Rauman Saaristokuljetuksen alukset M/V Apollonia ja M/V Linnea kuljettavat turvallisesti majakalle. Alusten kotisatama on Suvitien Merijakamo (os. Suvitie 14, 26100 Rauma).

Aikataulut ja hinnasto
Varaa laivaliput


YHTEYSTIEDOT

KOORDINAATIT:
61°8′40″N, 21°18′10″E

SOITA:
045-175 0619

LÄHETÄ POSTIA:
info(at)kylmapihlaja.com

Ylös